Pædagogisk idræt 

Som en idrætscertificeret daginstitution danner både leg, bevægelse og idræt rammen for vores pædagogik: Vi tror nemlig på, at barnet lærer og oplever verden gennem kroppen, og at selvværd og selvtillid stimuleres gennem kropslige oplevelser. Børnene får desuden styrket evnen til at samarbejde og udvikle deres sprog og kreativitet.  

I barnets tempo 

Vi arbejder relationelt med børnene i institutionen. Vi sætter tempoet efter barnets behov, og vi møder børnene i de øjeblikke, som er både spændende, udfordrende og lærerige.   

Rammer til leg og kreativitet 

Bevægelsesbørnehuset består af 6 stuer: På stueplan har vi 3 vuggestuegrupper og på første sal 3 børnehavegrupper. På hver etage har vi fællesrum, og vi deler værksted og køkken. Vi har en stor, dejlig legeplads med gynger, rutsjebaner, legehuse, balancebaner, bakker, sandkasser, bålhytte og baner til cykler og mooncars.  

Mad og måltider 

Alle vuggestuebørn og børnehavebørn tilbydes fuldkostordning. Vi værner om den gode madkultur med ro og god stemning omkring måltidet, og støtter børnene i at være selvhjulpne. 

Læs mere om institutionen